Blog

Milyen a jó, vegyszerálló, csúszásmentes borászati padlóbevonat?

Milyen a jó, vegyszerálló, csúszásmentes borászati padlóbevonat?

Nem csupán az építőiparra jellemző a rohanás, a gyorsuló tempó. Jelen van ez a fokozódó folyamat számos iparágban, így az élelmiszeriparban is. És nem csupán az építőiparban helyeződik egyre nagyobb hangsúly a minőségi megoldásokra, a biztonság és tartósság igényére, hanem például az élelmiszeriparban is. Emellett ez utóbbi iparágban rendkívül szigorú higiéniai és biztonsági előírásoknak is meg kell felelni, hiszen ezekkel biztosítható a zökkenőmentes, s egyúttal színvonalas termelés. Cikkünkben a vegyszerálló, csúszásmentes borászati padlóbevonat tulajdonságairól írunk.
Színvonal minden szinten

Színvonal minden szinten

2019-ben kezdődött a téglási konyhaüzem létrehozása, melynek egyik legfontosabb célja a szociális étkeztetés megvalósítása az Észak-Alföldi Régióban. Természetesen a szociális étkeztetés mellett az üzem ellátja a helyi lakosság igényeit is, valamint teret ad különböző rendezvények létrehozásához. További cél, hogy az üzem alkalmas legyen diákok fogadására és tankonyhaként is üzemeljen.

Legutóbbi bejegyzések

Ipari padló

A műgyanta padlókat eredetileg ipari használatra fejlesztették ki, de manapság a felhasználási módja teljesen megváltozott, és egyre gyakrabban előfordul lakásokban, otthonokban is, legyen szó akár a garázsról, de tovább megyünk, nappalink padlójaként is lehet rendkívül trendi. Töltse le kiadványunkat ingyenesen!

vizszigeteles

Letöltöm